Skip to main content

De glaszetters van
Van Loenen

Glaswerk

Glas heeft verschillende doelen, waaronder beveiligen en isoleren. De glaszetters van Van Loenen Totaalonderhoud uit Voorthuizen helpen u graag verder. Zij informeren u over de mogelijkheden en geven een professioneel advies, aansluitend bij uw wensen en passend bij de situatie.

  • Professionele glaszetters
  • Verhoging duurzaamheid woning
  • Snelle glasreparatie na schade

Hoge kwaliteit

Afspraak = afspraak

Snelle reparatie

Enkel glas

Glas snijden gebeurt professioneel door de glaszetters van Van Loenen. Het glas wordt op maat gemaakt en geplaatst in uw woning of kantoorpand.

Dubbel glas HR++

U kunt energie besparen door gebruik te maken van dubbel glas. HR++ glas en triple glas isoleert veel beter dan enkel glas of gewoon dubbel glas. Het plaatsen doet Van Loenen zeer nauwkeurig, waardoor de laag tussen de glasplaten in balans blijft. Dit is een belangrijke voorwaarde voor goede isolatie.

 

Veiligheidsglas

Voor sterk glas kiest u voor veiligheidsglas. Dit kan gelaagd, gehard of draadglas zijn. De glaszetter kan u adviseren en zorgen voor een goede plaatsing van het veiligheidsglas.

Figuurglas

Uw huis of kantoor decoreren? Dit doet u met figuurglas geplaatst door Van Loenen Totaalonderhoud. Naast de decoratie kan het ook zorgen voor meer privacy. We laten u graag verschillende voorbeelden zien.

 

Glazen wanden

Van Loenen speelt met glas. Met glazen wanden kan de ruimte beperkt worden of juist groter gemaakt worden.

Keukenachterwanden

Een glazen keukenachterwand is een oplossing waarbij niet alleen aan veiligheid gedacht is, maar ook aan een mooie uitstraling en een praktische oplossing voor het schoonmaakwerk. Met een glazen keukenachterwand van Van Loenen zorgt u voor een mooie oplossing!